Coaching

Het kan ook voorkomen dat een actieve samenwerking met Sporten met Kanker niet mogelijk is. Dus dat na het eerste gesprek en bijvoorbeeld niet samen gesport wordt. Dit kan te maken hebben met afstand, de ziekte of andere omstandigheden. Dit sluit echter niet uit dat u samen met Sporten met Kanker iets kunt doen.

In de huidige tijd is communicatie bijna eenvoudig dus ook “op afstand” kunt u samen met Sporten met Kanker werken aan uw plan, uw strijd. Want na het eerste gesprek en het invullen van de vragenlijst, staat niets u in de weg om iets te ondernemen, altijd in samenwerking met uw arts. Want naast sporten zijn er nog veel meer zaken die onder de noemer coaching vallen.

De ervaring leert dan ook dat het volgen van een schema, sport of dieet, beter werkt dan dat je zomaar iets doet. Zeker als Sporten met Kanker spreekwoordelijk over je schouder meekijkt. Het woord dieet is gevallen, dat is eigenlijk niet helemaal het juiste woord, zeker niet bij kanker. Dieet staat bijna synoniem aan honger en dat is uit den boze bij kanker, het lichaam heeft energie nodig. Daar komt de coachende rol van Sporten met Kanker weer om de hoek, wij zorgen ervoor dat u in de juiste verhoudingen aan uw dagelijkse energiebehoefte komt.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Dat dit een tijdrovend proces is moge duidelijk zijn, op sommige momenten mogen we blij zijn dát we iets kunnen eten maar dat is van voorbijgaande aard. Op momenten dat dit zwaar valt, is het dan fijn als er iemand is die jouw taal spreekt. Sporten met Kanker spreekt die taal als geen ander.

Team Sporten met Kanker.