Ons advies..

Ons advies, of beter gezegd onze adviezen, zijn eigenlijk een totaalpakket. Als u de diagnose krijgt dat u kanker heeft, valt dit meestal als een bom. Een bom onder uw leven, werkelijk alles is ineens anders. Sporten zal niet bepaald uw eerste gedachte zijn, zeker als u geen sporter bent.

De kracht van Sporten met Kanker is het bieden van een totaalpakket, adviezen dus waar u direct iets aan heeft. Die adviezen gaan veel verder dan sporten alleen. Sporten met Kanker gelooft meer in een brede aanpak, naast de aanpak van de doctoren natuurlijk. Kanker moet je namelijk niet alleen aanpakken, kanker pak je samen aan. Sporten met Kanker helpt daarbij, denk daarbij aan het samenstellen van jouw team, denk aan voeding, denk aan uw dagindeling en denk aan uw omgeving.

Allemaal zaken die op uw pad komen, of er natuurlijk al zijn. Want er zijn gewoon meer mogelijkheden dan u denkt. Samen met Sporten met Kanker en met uw team gaan we de strijd aan, want dat is het. Daar is veel discussie over, of het een strijd is of niet maar alleen al het gevoel dat u strijdt tegen een vijand, geeft moed, geeft kracht.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Als u chemo heeft of heeft gehad, dan weet u dat het niet altijd een strijd is. Er zijn momenten dat de wereld 1 zwart geheel is. Het leven lijkt op geen leven maar dat is tijdelijk, uw levenslust komt terug! En daar kunt u wat aan doen, daar begint de strijd weer. Sporten houdt dan meestal een rondje lopen op de afdeling in maar dat is wel het begin. Gelukkig steeds vaker ook een nieuw begin!

Team Sporten met Kanker.