Sportmogelijkheden!

Ondanks kanker zijn er vele mogelijkheden om toch te sporten. Een wandeling lijkt simpel maar er zijn of komen momenten dat dit niet simpel is. De wandeling kan dan een enorme opgave zijn of soms zelfs onmogelijk. Dan is er maar 1 remedie en dat is rust.

Als de wandeling wel lukt, is het sporten ook dichterbij. De mogelijkheden zijn dan schier-eindeloos, dit ligt echter volledig aan de soort kanker en in welk stadium u bent. Sporten met Kanker maakt voor elke patiënt een programma op maat want een standaard schema bestaat gewoon niet. Het vervelende van kanker is dat er bij sommige patiënten alleen gesport wordt voor behoud van spieren of voor het beperken van schade. Dit is anders dan in de reguliere sportwereld, daar sport je om beter en sterker te worden, elke keer weer. Dit wordt uiteindelijk ook ons doel maar eerst is er dus die hindernis die we samen nemen.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Sporten met Kanker is trots dat er in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Beverwijk gesport kan worden, we werken er hard aan om dit bereik uit te breiden om zoveel mogelijk patiënten te steunen in de strijd.

Laten we het samen gewoon doen!